Dit kan je met een locker

Bij kluisjes of lockers denk je waarschijnlijk terug aan je tijd op de middelbare school. Kluisjes maakten je leven een stuk makkelijker, omdat je niet al je schoolboeken tegelijk mee hoefde te slepen in je rugzak. Lockers kennen we vooral in praktische vorm. Je kunt een locker huren op NS-stations om je bagage tijdelijk kwijt te kunnen. Je hebt lockers van postbezorging bedrijven waar je je pakketje op ieder moment van de dag op kunt halen of wegbrengen. En de lockers in zwembaden niet te vergeten, waar kun je anders veilig je kleren en andere spullen achter laten. Die praktische kant van lockers kennen we allemaal wel.

Interieur 

Lockers zijn niet alleen praktisch. In je interieur kunnen lockers een hele leuke toevoeging zijn. Zeker nu industriële stijlen steeds meer voorkomen in het moderne interieur. Je hebt veel verschillende stijlen lockers. Je kunt een vintage oude metalen locker toevoegen aan een van je kamers. Maar als je niet zo van industriële spullen houdt kun je ook een modernere locker van bijvoorbeeld hout uitkiezen. De lockers geven een leuk speels uiterlijk aan je interieur en ze zijn ook nog eens onwijs praktisch. Lockers hebben vaak dichte deurtjes, waardoor het perfecte opslagplekken zijn voor losse dingen. Een locker zorgt dus ook nog eens voor een opgeruimd gevoel in je huis. 

Waar haal je lockers?

Er zijn prachtige authentieke lockers te vinden in allerlei vintage en tweedehands winkels. Maar ook als je geen zin of tijd hebt om allerlei winkels af te struinen, zijn er genoeg leuke lockers te verkrijgen. Er zijn diverse websites waar allerlei mooie lockers in diverse stijlen worden verkocht. Als je liever naar een fysieke winkel gaat dan zijn daar ook genoeg opties te verkrijgen. Vind je het toch lastig om de perfecte locker voor bij jouw interieur te vinden? Dan kun je altijd een locker halen waarvan je het model leuk vindt. De kleur kun je altijd nog veranderen door de locker in een kleur naar keuze te verven. 

Plaats een reactie