Relaxen met een kussen

Tegenwoordig zijn er veel manieren om te ontspannen. Denk hierbij aan zwemmen in een zwembad of thuis lekker in een stoel. Niet snel wordt er gedacht aan een kussen. Hierin hebben we ondervonden hoe een massage zoveel kan betekenen voor iemand met bepaalde gezondheidsklachten. Om die massages naar de woonkamer te brengen, is er een massage kussen ontwikkeld wat zowel preventief werkt, als bij bepaalde klachten zoals rugpijn of stijfheid. 

Hoe werkt een massage kussen?

Een massage kussen van is uniek, omdat dit een zacht kussen is met een compleet geïntegreerd massage systeem. Het massage kussen is gefabriceerd met een zachte, soort suède achtige stof. Deze stof is een meubelstof en in veel kleuren beschikbaar, zodat het bij ieder interieur te gebruiken is.

Infrarood kussen

De Comfykussen.nl massage kussens zijn ontwikkeld met behulp van infrarood. De infrarood in de kussens zorgt ervoor dat de doorbloeding wordt gestimuleerd. Dit gebeurt op een hele prettige manier, door de koppen die in het massagekussen zitten. De massagekoppen worden na een tijdje warm, wat een prettig gevoel geeft. Dit infrarood kussen is dus zeker goed! 

Er zijn twee soorten massage kussens met infrarood in het assortiment van Comfykussen.nl. De eerste is de standaard versie. Dit kussen zit met een draad vast. Daarnaast is er ook een tweede versie, dit is de oplaadbare versie. Het bestellen massagekussens gaat dus gemakkelijk en brengt veel voordelen met zich mee. Vaak worden er grootste dingen bedacht om te ontspannen na lange werkdagen. Hierdoor wordt het niet vanzelfsprekend dat een klein iets, zoals een kussen, ook een grote bijdrage kan leveren.

Plaats een reactie