Al een dakinspectie laten doen?

Weet u wat de staat van uw dak is? Wanneer is deze voor het laatst gecontroleerd? Is de laag nog steeds waterdicht? Dit zijn vragen waar veel mensen niet aan denken. Desalniettemin zijn deze zaken toch erg belangrijk voor de gesteldheid van uw huis. Uw dak is de bescherming tegen regen en onweer. Zowel de zomer als de winter zijn belangrijke seizoenen voor de bescherming van uw woning en inboedel. Vaak worden problemen zoals lekkages en loszittende dakpannen veroorzaakt door achterstallig onderhoud. 

Gratis controle
Wij, van Dakbeheerhermans, komen gratis bij u langs om te controleren of er geen problemen met uw dak zijn. Deze controle is een service die wij aanbieden om te voorkomen dat er nog meer problemen optreden. Wij controleren de onder andere het houtwerk, de dakpannen, de staat van de schoorsteen, de dakgoot en nog veel meer! Eventuele verstoppingen en loszittend naadwerk wordt natuurlijk ook meegenomen. 

Ruime ervaring met het herstellen van daken
Wij hebben al 35 jaar ervaring met het controleren en herstellen van daken en dergelijke. Daarom kunt u bij ons, na de gratis dakinspectie, ook een gratis offerte aanvragen. Deze offerte maken wij op met ervaring van onze beste specialisten. U kunt zelf beslissen welke onderdelen van uw dak u graag wilt herstellen. Als u twijfelt of u wilt niet direct een beslissing maken dan kunnen wij altijd een terugbelafspraak maken. Wij merken dat mensen vaak vergeten dat er een dakinspectie heeft plaatsgevonden. Om de dakinspectie toch te benutten, bellen wij u terug in geval van twijfel. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met ons via onze klantenservice. Het nummer is te vinden op de website van Dakbeheer Hermans. Heeft u andere opmerking, vragen of klachten? Dan kunt u ons ook bellen op dit nummer. Weet dat onze gecertificeerde dakdekker 24 uur per dag, 7 dagen per week voor uw klaarstaan. Naast deze service bieden wij een garantie van 10 jaar.

Plaats een reactie