Wat neemt een verhuisbedrijf uit handen?

Verhuizen geeft altijd veel stress. Maar verhuizen kan wel degelijk vlot en makkelijk gaan als je maar de vakkundige personen daarvoor hebt. Lees in dit artikel hoe je snel en makkelijk met minimale stress kan verhuizen, en lees het antwoord op de vraag; wat neemt een verhuisbedrijf in Dordrecht uit handen?

Veel verhuisbedrijven leveren full-service
Verhuisbedrijven hebben de goede middelen om een verhuizing vlot te laten verlopen. Een praktische verhuiswagen met hondjes en steekwagens. Daar nog bij een elektrische verhuislift, en allerlei andere handigheidjes. Het oude gezegde, goed gereedschap is het halve werk, is waar. Verhuisbedrijven hebben een enorme voorsprong door de goede middelen, naast dat de verhuizers zelf ervaring en routine hebben. Daarbij leveren veel verhuisbedrijven full-service en als voorbeeld hierin, een verhuizing naar een seniorenwoning. Dan wordt er gebruik gemaakt van de in- en uitpakservice waarbij montagewerkzaamheden verricht worden, en de opslag. De klant heeft immers door leeftijd de vitaliteit niet meer om te assisteren, en meestal is het een verhuizing van een grote naar een kleine woning. Zo’n verhuizing gaat makkelijk. Er komt een vertegenwoordiger langs en samen met de klant inventariseren zij wat over moet naar de andere woning, en wat naar de opslag en eventueel door naar de kringloop. Op de dag van de verhuizing gaat de klant een dagje weg, bijvoorbeeld naar de kleinkinderen. De verhuizers komen, pakken alles in en monteren lampen af en brengen het over naar de seniorenwoning. Aldaar monteren zij de lampen en leggen alles weer in de kasten. Zelfs de radio en tv zijn aangesloten en geprogrammeerd. Aan het einde van de dag gaat de klant naar die seniorenwoning, en komt dan thuis in de andere woning. Het antwoord op de vraag, wat neemt een verhuisbedrijf uit handen, kan soms alles zijn.

Uitzonderlijke extra service
Sommige verhuisbedrijven hebben ook nog een klusjesman. Wederom het voorbeeld van de verhuizing naar de seniorenwoning, de klusjesman maakt dan de voormalige woning klaar voor de volgende huurder. Het gaat dan om vloerbedekking verwijderen, gaten in de muren stoppen, en het afhandelen met de woningcoöperatie zodat de klant zijn of haar sleutelgeld terug krijgt. Andere verhuisbedrijven hebben weer een specialisme met internationale verhuizingen als je wil emigreren. Zij kunnen regelen dat de goede douanedocumenten bij de container met de inboedel komt, en het laten verschepen naar waar ook ter wereld. Dus wat neemt het verhuisbedrijf uit handen? Informeer bij het bedrijf wat zij uit handen kunnen nemen met verhuizen.

Bron: Designlife.nl

Plaats een reactie