Een douchecabine compleet

Niets is gemakkelijker dan een douchecabine compleet te plaatsen als je badkamer een boost nodig heeft. Denk je met een douchecabine compleet eenheidsworst te monteren? Dan heb je het helemaal mis, een complete douchecabine is er ondertussen namelijk in tal van soorten en maten en uitvoeringen. Bovendien is de douchecabine compleet er passend bij elke denkbare stijl.

Douchecabine compleet installeer je meteen

Hebben we het over een douchecabine compleet dan doelen we vaak op een douche met een vaste achterwand, een douchebak en aansluitmateriaal. Daarmee heb je een kant-en-klare cabine die je in negen van de tien gevallen meteen kunt installeren. De douchecabine compleet plaats je overal. Je hebt deze douchecabine met de vaste douchebak met afvoer, vaste aanvoerslangen en vaste achterwanden al in hoogtes vanaf 199 centimeter. Dat betekent dat je een dergelijke cabine dus ook in je vakantiehuisje kunt plaatsen. Het tekent de veelzijdigheid van een dergelijke cabine. Is er sprake van een vaste achterwand, dan kan echt iedereen helemaal zelf de cabine monteren. 

Van aluminium en een stabiel frame

Vaak is het frame van een douchecabine compleet van aluminium en uiteraard is er sprake van een stabiel frame. De douchewanden zijn vaak van glas waardoor dus een soort van afgesloten ruimte gecreëerd wordt. Met een douchecabine houd je de rest van de badkamer lekker droog, waarmee meteen een van de grootste voordelen van een douchecabine genoemd is. Hoe groot of klein je badkamer is, je vindt altijd een douchecabine compleet die past en die aansluit bij de rest van je badkamer. Met een douchecabine kun je in de kleine badkamer zelfs ruimte besparen, zoals je dat ook kunt doen met de deuren van de cabine. 

Kies voor iets anders en voor meer ronde vormen

Je kunt kiezen voor ronde vormen in plaats van de meer gebruikte hoekige vormen terwijl je de cabines ook in rechthoekige vorm hebt. Je kunt zelfs douchecabines compleet kopen met vier hoeken, mooi als je een badkamer in een moderne of design stijl nastreeft. Je kunt bij de cabines kiezen voor een draaideur of een schuifdeur. Daarbij geldt dat een schuifdeur ruimte bespaart. Bijzonder is ook de kwartronde uitvoering waarbij de voorkant neer ronde vormen heeft. Je kunt deze uitvoering prima in de hoek tegen de muur in je badkamer plaatsen.

Douchezaak.nl is dè website voor alle sanitair benodigdheden voor een complete badkamer.

De voordelen van de douchecabine

De voordelen van een douchecabine zijn legio. We noemden al het feit dat de rest van de badkamer droog blijft met een cabine als een daarvan, bovendien blijft de warmte in de cabine, zelfs na het douchen. Je hebt cabines die je ook zonder een douchebak kunt plaatsen overigens een voordeel is dat je wat te kiezen hebt bijvoorbeeld uit verschillende vormen. Een douchecabine compleet is dus allesbehalve een eenheidsworst. Je creëert er namelijk een geheel eigen en unieke badkamer mee. Houd bij het kopen van een complete douchecabine rekening met de ruimte die je hebt en weet dat je om ruimte te besparen kiest voor een schuifdeur. Is er ruimte genoeg, dan kun je ook kiezen voor een openslaande deur. 

Plaats een reactie