De eigenschappen van Narbutas kantoormeubelen

Zijn uw kantoormeubelen aan vervanging toe, of bent u van plan om nieuwe kantoor meubelen te aan te schaffen voor thuiswerkers? Voor dit artikel onderzochten wij de eigenschappen Narbutas kantoormeubelen.

Kantoormeubelen met een mooie uitstraling

De uitstraling van Narbutas kantoormeubelen is viel allereerst erg positief op. Zo zijn er verschillende houtsoorten waar je uit kunt kiezen. Aan elk houtsoort hangt dan wel een ander prijskaartje. Het is ook wel mooi als het hout past bij de rest van het interieur, daarom is het fijn dat er brede keuze beschikbaar is. In ieder geval kies je met hout voor duurzaamheid. Ook heb je al snel een elegante uitstraling. Dit belangrijk voor de uitstraling van je bedrijf of je thuiswerkplek. Hier moet je tenslotte een groot gedeelte van je tijd doorbrengen.

Goed voor je gezondheid

Kies je voor een kantoormeubel van Narbutas, dan is dat goed voor je lichaam. Iedereen weet inmiddels wel dat veel en lang achter elkaar zitten bijzonder slecht voor onze gezondheid is. Er is bij deze kantoormeubelen goed rekening gehouden met ergonomische aspecten en andere functies. Wissel je het werken daarom af en ga je af en toe staan achter een zit sta bureau van Narbutas, dan is dat veel beter. Je zult merken dat je jezelf op deze manier ook beter kunt concentreren. Ook mentaal ga je er op deze manier dus op vooruit.

Elektrisch of niet?

Narbutas biedt ook mogelijkheden voor elektrische kantoormeubelen. Elektrische kantoormeubelen staan bij veel mensen om bekend dat de motoren een minder mooi gezicht zijn. Dat hoeft zeker niet altijd het geval te zijn. Vaak zijn de motoren handig weggewerkt. Bijvoorbeeld in de poten. De meeste houten bureaus hebben een werkblad met ruime afmetingen. Dat is natuurlijk ideaal als je ook met veel papieren werkt. Wil je het zitten en staan heel regelmatig afwisselen, dan is het wel heel gemakkelijk als dit elektrisch kan.

Handmatig verstelbaar zit sta bureau van hout is ook goede optie

Sommige kantoormeubelen van Narbutas kun je met een inbussleutel verstellen. Daarom is het een optie om te kiezen voor een zogenaamd slingerbureau. Deze kun je heel gemakkelijk in hoogte verstellen met een handslinger. Deze zit onder het bureau, je hoeft dus niet bang te zijn dat hij afbreuk doet aan de mooie uitstraling. Ook een ideale oplossing dus voor een flexibele werkplek.

Deel een bureau met een ander

Wil je graag samen aan een flexibel bureau werken? Ook dat is zeker mogelijk. Er zijn verstelbare duo bureaus verkrijgbaar. Deze zijn gemaakt om met meerdere mensen te gebruiken. Deze zijn wel minder geschikt voor een thuiswerkplek, omdat ze wat meer ruimte in beslag nemen.

Plaats een reactie